072 531 89 05 afspraak maken

Afspraak maken

Alleen hier ben je altijd aangenaam, gecombineerd met best free bingo games heb je geen identieke!
nog niet geboekt
gedeeltelijk geboekt
vol
gesloten

Wil je weten hoe je zo snel mogelijk kunt winnen? Speel nu met de https://book-of-ra-za-darmo.com/black-horse-slot/. Er is veel geld durante plezier! Een hightea kan in de ochtend geboekt worden. In overleg kan deze eventueel ook in de middag worden geboekt.

Naast je persoonlijke gegevens vragen wij hierboven bijvoorbeeld ook naar het aantal personen dat je mee wilt nemen. Wij stellen daarvoor geen maximum, want uiteraard is iedereen welkom. Wel adviseren wij niet meer dan vijf personen mee te nemen om het uitkiezen van jouw droomjurk voor jezelf niet te moeilijk te maken. Waar wacht je nog op, ga meteen naar bonus ohne einzahlung casino nu is het tijd om te beginnen met spelen en winnen!

Voordat je de afspraak bevestigt willen wij je wijzen op onze privacyverklaring. Lees deze zorgvuldig door. Algemene Voorwaarden

U wordt na het klikken op [verstuur] naar een iDeal betaling toe geleid om de aanvraag compleet te maken. De totale kosten voor de hightea zijn EU {{(prijs_per_persoon * formModel.personen).toFixed(2) }}. Wijzigt het aantal personen waarmee je komt? Geef dit dan uiterlijk één dag van te voren aan ons door.

Kom jouw trouwjurk bij ons passen

Wij verwelkomen jou graag bij Bruidshuis Anne & Maartje om je te helpen de bruidsjurk van je dromen te vinden. Via de afspraakplanner maak je direct een afspraak. Ook kan je hier meteen de High Tea reserveren.

Maak hier jouw pasafspraak

Contact

Bruidshuis Anne & Maartje
Heerenweg 28
1851 KS Heiloo

info@bruidshuisannemaartje.nl
+31 72 531 89 05

Anne: +31 6 511 471 61
Maartje: +31 6 830 800 21


Openen in Google Maps

Betalingen gelieve per pin.
Het pand is rolstoel toegankelijk.

Reviews


Lieve Anne & Maartje,

Wat een ongekend mooie ervaring was het uitzoeken van mijn trouwjurk! Van te voren best spannend want een bruidsjurk uitzoeken doe je als het goed is maar één keer in je leven. Ik wist wel wat ik niet wilde maar gelukkig waren jullie er om erachter te komen wat ik wel wilde en dus om mij te helpen zoeken naar DE JURK en ik heb hem gewoon! De beleving start zodra je de winkel in komt. Jullie stralen warmte, gezelligheid, rust, ongedwongenheid en geduld uit.

Mijn jury en ik kijken uit naar de doorpas!
Ik ben deze zomer de bruid in de allermooiste jurk!

Tot gauw!

Liefs,
Vera

Quick links

Bruidsjurk – Trouwjurk
Bruidsmode – merken


Bruidshuis Anne & Maartje 10 uit 7 ervaringen

Onze merken

MGNY
MORILEE
Eddy K
ROSA CLARÁ
Di Lorenzo
Randy Fenoli