072 531 89 05 afspraak maken
Over Bruidshuis Anne en Maartje trouwjurk, bruidsjurk, bruidsjurken, goede service, trouwjurken, bruidsmode, noord holland

Over Bruidshuis Anne & Maartje

Alleen hier ben je altijd welkom, samen met free bingo games for fun helemaal gelijk!

September 2018 hebben wij, Anne en Maartje, ons bruidshuis geopend aan de Heerenweg 28 in Heiloo (Noord-Holland). Wij zijn vriendinnen die enthousiasme en passie voor bruidsmode met elkaar delen. Zo is onze droom geboren om toekomstige bruiden aan hun trouwjurk te helpen. Een bruidsjurk uitzoeken is een unieke ervaring. Wij vinden het belangrijk daarvoor de tijd te nemen, zodat je rustig verschillende stijlen en pasvormen kunt proberen. In ons ruime en sfeervolle pand ervaar je de rust om dat in alle privacy te doen. Wil je weten hoe je zo snel mogelijk kunt winnen? Speel nu met de https://book-of-ra-za-darmo.com/black-horse-slot/. Er is definitely veel geld durante plezier!

High Tea & Fit

Neem je familie en/of vrienden mee tijdens jouw pasafspraak? Dan bieden wij de optie om jouw bezoek aan ons nog specialer te maken met een uitgebreide High Tea. Deze wordt verzorgd door Restaurant Herberg Jan en geserveerd bij ons in de winkel tijdens de passessie. Zeg jij ‘Ja’ tegen één van onze japonnen tijdens jouw eerste pasafspraak? Dan ontvang je de waarde van de High Tea terug in een tegoed om bruidssieraden van uit te zoeken.

Trouwjurk passen

Wij vertellen hier graag kort wat je kunt verwachten als je bij Bruidshuis Anne & Maartje trouwjurken komt passen. Als eerste maak je een afspraak bij ons via de afspraakplanner op deze website. Wij raden je aan een ochtend of middag vrij te houden voor de afspraak. Via de afspraakplanner geef je basisinformatie aan ons door. Zoals je confectiemaat, lengte, een stijl die jouw voorkeur heeft en eventueel andere dingen waar we rekening mee kunnen houden. Tijdens de afspraak beginnen we met een korte intake. We leggen uit hoe de passessie ongeveer zal verlopen en jij kan ons jouw wensen toelichten. Zo willen we je graag wat beter leren kennen om je vervolgens zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het maken van jouw keuze.

Dan is het tijd om te beginnen met passen. Om ervoor te zorgen dat de jurk helemaal tot zijn recht komt, passen we eerst de juiste lingerie en schoenen aan. Daarna helpen we je met het aantrekken van je jurk. In de ruime paskamer heb je een moment voor jezelf om te kunnen zien hoe de jurk bij je staat. Daarna gaan we de paskamer uit om jezelf in de grotere spiegel(s) te kunnen bekijken én om de reactie van je gezelschap te horen.

Heb je jouw trouwjurk gevonden? Dan bepalen we de maat en gaan we hem bestellen bij het merk. Houd er rekening mee dat het totale proces tussen de eerste keer passen en je laatste doorpas ongeveer vier tot zes maanden duurt. Mocht deze levertijd niet uitkomen omdat je eerder trouwt of een snellere levering wenst, kunnen wij je een jurk uit de winkel aanbieden. Natuurlijk zetten we alles op papier. Je hoeft niet alles in één keer te betalen, maar we vragen wel een aanbetaling van 50%. Wanneer de jurk bij ons binnen is gekomen plannen we een tweede pasafspraak in. Daarbij spelden we de jurk helemaal op maat af. Onze coupeuse gaat er vervolgens mee aan de slag. Enige tijd voor jullie bruiloft kom je weer naar ons toe om de jurk af te passen. Dan leggen we ook uit hoe je de jurk en de accessoires het beste kunt aandoen op de grote dag zelf. Is er iemand die je daarbij helpt? Neem diegene dan ook mee naar de laatste pasafspraak, dat is wel zo fijn en handig.

Tot slot

De aankoop van een trouwjurk is er voornamelijk één op gevoel. Luister daar dus goed naar. Als jouw ogen en gezicht stralen dan weet je dat het hem is. Voel je vrij om jezelf te blijven en leg jezelf niets op.

BRUIDSHUIS ANNE & MAARTJE CBW-ERKEND

Kom jouw trouwjurk bij ons passen

Wij verwelkomen jou graag bij Bruidshuis Anne & Maartje om je te helpen de bruidsjurk van je dromen te vinden. Via de afspraakplanner maak je direct een afspraak. Ook kan je hier meteen de High Tea reserveren.

Maak hier jouw pasafspraak

Contact

Bruidshuis Anne & Maartje
Heerenweg 28
1851 KS Heiloo

info@bruidshuisannemaartje.nl
+31 72 531 89 05

Anne: +31 6 511 471 61
Maartje: +31 6 830 800 21


Openen in Google Maps

Betalingen gelieve per pin.
Het pand is rolstoel toegankelijk.

Reviews


Lieve Anne & Maartje,

Wat een ongekend mooie ervaring was het uitzoeken van mijn trouwjurk! Van te voren best spannend want een bruidsjurk uitzoeken doe je als het goed is maar één keer in je leven. Ik wist wel wat ik niet wilde maar gelukkig waren jullie er om erachter te komen wat ik wel wilde en dus om mij te helpen zoeken naar DE JURK en ik heb hem gewoon! De beleving start zodra je de winkel in komt. Jullie stralen warmte, gezelligheid, rust, ongedwongenheid en geduld uit.

Mijn jury en ik kijken uit naar de doorpas!
Ik ben deze zomer de bruid in de allermooiste jurk!

Tot gauw!

Liefs,
Vera

Quick links

Bruidsjurk – Trouwjurk
Bruidsmode – merken


Bruidshuis Anne & Maartje 10 uit 7 ervaringen

Onze merken

MGNY
MORILEE
Eddy K
ROSA CLARÁ
Di Lorenzo
Randy Fenoli