072 531 89 05 afspraak maken

Bruidshuis Anne & Maartje CBW-erkend

Je trouwjurk kopen bij Bruidshuis Anne & Maartje is een goede keuze. Wij voldoen aan en hanteren de CBW-voorwaarden en zijn daarom CBW-erkend. Bij een CBW-erkende bruidswinkel jouw japon aanschaffen biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra beschermen. Deze voorwaarden zijn in overleg met de Consumentenbond samengesteld. Ook zijn daarin alle punten opgenomen die voor jou van belang zijn. Zoals aanbetalingen, levertijd, levering en garantie. Daarnaast is de volgende erkenningsregeling op ons van toepassing:

  • Betalen is veilig.
  • Bij faillissement ben je jouw geld niet kwijt.
  • Mocht je er bij een klacht niet samen uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillencommissie die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt.
  • Bij twijfel kan je binnen veertien dagen na aankoop bij dezelfde winkel een andere droomjurk uitkiezen.
  • Het CBW-erkend logo vind je terug bij ons in de winkel.

Koop jouw bruidsjapon altijd bij een CBW-erkende bruidswinkel, koop jouw droomjurk bij Bruidshuis Anne & Maartje. Wil je meer informatie? Ga dan naar www.cbw-erkend.nl.

Kom jouw trouwjurk bij ons passen

Wij verwelkomen jou graag bij Bruidshuis Anne & Maartje om je te helpen de bruidsjurk van je dromen te vinden. Via de afspraakplanner maak je direct een afspraak. Ook kan je hier meteen de High Tea reserveren.

Maak hier jouw pasafspraak

Contact

Bruidshuis Anne & Maartje
Heerenweg 28
1851 KS Heiloo

info@bruidshuisannemaartje.nl
+31 72 531 89 05

Anne: +31 6 511 471 61
Maartje: +31 6 830 800 21


Openen in Google Maps

Betalingen gelieve per pin.
Het pand is rolstoel toegankelijk.

Reviews


Lieve Anne & Maartje,

Wat een ongekend mooie ervaring was het uitzoeken van mijn trouwjurk! Van te voren best spannend want een bruidsjurk uitzoeken doe je als het goed is maar één keer in je leven. Ik wist wel wat ik niet wilde maar gelukkig waren jullie er om erachter te komen wat ik wel wilde en dus om mij te helpen zoeken naar DE JURK en ik heb hem gewoon! De beleving start zodra je de winkel in komt. Jullie stralen warmte, gezelligheid, rust, ongedwongenheid en geduld uit.

Mijn jury en ik kijken uit naar de doorpas!
Ik ben deze zomer de bruid in de allermooiste jurk!

Tot gauw!

Liefs,
Vera

Quick links

Bruidsjurk – Trouwjurk
Bruidsmode – merken


Bruidshuis Anne & Maartje 10 uit 7 ervaringen

Onze merken

MGNY
MORILEE
Eddy K
ROSA CLARÁ
Di Lorenzo
Randy Fenoli